Acces platforma FormareFarma

Inregistrarea este gratuita! Pentru a putea accesa cursurile si pentru a sustine testele pentru acordarea creditelor EFC, trebuie sa acordati cateva minute pentru a crea un cont pe portalul FormareFarma.Pentru aceasta urmati pasii de mai jos:

1. Completati formularul cu datele personale. Atentie: datele marcate ca fiind obligatorii sunt folosite pentru emiterea si trimiterea certificatului de curs in urma absolvirii examenului, va rugam sa verificati ca sunt corecte!

2. Veti primi un mesaj pe adresa de e-mail mentionata in formular.

3. Cititi cu atentie mesajul si apoi accesati portalul FormareFarma cu instructiunile din acel email.

4. Pe viitor, va fi suficient sa introduceti adresa de email si parola.

Intrebari si raspunsuri legate de crearea contului

I: Introduc nume utilizator si parola si nu reusesc sa accesez cursurile.

R: Verificati daca parola introdusa este corecta (copiati parola din emailul pe care l-ati primit la crearea contului). Daca nu sunteti sigur ca va amintiti corect parola puteti folosi formularul de recuperare parola.

I: Nu sunt farmacist, pot sa urmez cursurile de formare profesionala?

R: Doar profesionistii in sanatate, farmacisti pot urma cursurile disponibile pe platforma www.FormareFarma.ro acestea fiind acreditate de catre CFR. Daca doriti asistenta va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact pentru a va transmite procedura de creare cont pentru cazuri speciale. Va rugam sa aveti la indemana diploma de absolvire a unei facultati de medicina sau farmacie.

I: Ce conexiune internet am nevoie pentru a accesa cursurile?

R: Pentru accesarea sesiunilor de studiu si a examenelor aveti nevoie de conexiuni la internet obisnuite, mobile sau fixe.

I: Cand pot lua legatura cu echipa de suport prin telefon?

R: Echipa de suport telefonic este disponibila intre orele 9 si 18 in fiecare zi lucratoare.

I: Cum pot sa aflu cand mai sunt disponibile cursuri noi?

R: Va rugam sa va creati cont de utilizator si veti fi notificat de noutati precum: diponibilitate cursuri, disponibilitate examene, noi functionalitati in cursuri, etc. De asemenea, cursurile disponibile sunt listate si in aceasta pagina.

I: Cum intru in posesia diplomei de absolvire a cursurilor din platforma FormareFarma.ro?

R: Va informam ca diploma unui curs absolvit poate fi downloadata din pagina "Contul meu" dupa ce va logati in site cu nume utilizator si parola.

Email:

Parola dorita:

Tastati inca o data parola:

Ati luat la cunostinta declaratia privind securitatea parolelor


Completati datele personale.
Acestea se vor regasi pe diplomele obtinute si sunt folosite pentru generarea facturilor, in cazul cursurilor sau evenimentelor platite.

Nume:

Prenume:

Tel:

Domeniul de activitate *:

Judet: *:

Grad farmacist *:

Adresa:

Declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile

Declar pe propria raspundere ca sunt profesionist in domeniul sanatatii, asa cum este definit de ANDMDM

Veti primi un email cu datele completate pentru a le verifica si a le corecta in cazul in care sunt greseli sau omisiuni. Este important ca datele sa fie corecte pentru a ne asigura ca diplomele se vor emite cu date valide.