Declaratie de politica de securitate

Utilizatorii sunt responsabili pentru stabilirea unor date de acces unice (parola, etc.) pentru a preveni accesul neautorizat la contul lor.

Utilizatorii sunt responsabili pentru protejarea datelor personale de acces la sistem și trebuie să respecte standardele de utilizare a acestora identificate în această politică, precum si a normelor standardizate de securitate a datelor.

Motivul politicii

Stabilirea unor date de identificare unice este una dintre masurile de protecție primare utilizate astfel incat doar utilizatorii autorizati sa aiba acces la datele si serviciile corespunzatoare ale platformei ….. si la datele si informatiile stocate pe aceasta platforma.

Dacă datele de acces sint compromise, poate fi obtinut accesul neautorizat la sistemele informaționale.

Politica de stabilire a parolelor

Datele de acces trebuie sa fie păstrate confidențial și fie concepute pentru a fi complexe și dificil de încălcat.

Datele de acces trebuie definite respectind regulile afisate la crearea lor.

Datele de acces nu trebuie să fie partajate sau puse la dispoziție altor persoane.

Datele de acces nu trebuie sa fie stocate sau salvate pe dispozitive, servicii, programe sau similar care ofera aceasta facilitate.

Datele de acces trebuie sa fie unice pentru fiecare serviciu folosit. Nu folositi aceleasi date de acces pentru accesul la mai multe servicii.

Nerespectarea celor de mai sus duce la imposibilitatea asigurarii securitatii datelor si serviciilor oferite.

In caz contrar, nu ne asumam nici o raspundere provenita din posibilul acces neautorizat la datele dumneavoastra de acces.