Termeni si conditii

Societatea Comerciala  Data Center Solutions SRL (in cele ce urmează „Data Center Solutions”) opereaza site-ul FormareFarma.ro si aplicatia FormareFarma (Platforma FormareFarma.ro sau Platforma).

In acceasta pagina va informam asupra politicilor noastre cu privire la colectarea si utilizarea datelor personale in momentul in care alegeti sa folositi Serviciul nostru.

Utilizarea de catre Profesionistii in Domeniul Sanatatii

Unele informatii sunt disponibile numai Profesionistilor in Domeniul Sanatatii. Acestea pot fi accesate doar dupa crearea unui cont, ca utilizator autentificat, in calitate de profesionist in domeniul sanatatii.

La crearea contului, utilizatorul inregistrat cu datele de identificare din Platforma FormareFarma.ro a agreat următoarele:

Acesta reprezintă termenii si conditiile propuse de Data Center Solutions și trebuie acceptat înainte de accesarea informatiilor destinate profesionistilor in domeniul sanatatii de pe site-ul Platforma FormareFarma.ro.

Crearea unui cont de utilizator, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termenii si conditiile de utilizare a Platformei FormareFarma.ro reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a conditiilor specificate de Data Center Solutions în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Bifarea căsuței reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

Înregistrare, parole și responsabilități

Înregistrarea pe site-ul Platforma FormareFarma.ro este gratuită. Accesul utilizatorului (Profesionist in Domeniul Sanatatii) la anumite funcționalități din cadrul site-ului (exemplu: cursurile online) este permis doar Utilizatorilor care agreaza termenii si conditiile de utilizare a a siteului. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui parolele de acces.

Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația și de a folosi protocoale securizate de transmitere a informației (https), Data Center Solutions nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ul Platforma FormareFarma.ro sau accesul altor persoane în afara celor neautorizate la un cont găzduit de noi reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

Drepturi de autor

Toate marcile si siglele care apar in acest site apartin posesorilor de drept. In afara cazurilor in care obiectele sunt identificate cu “NEPROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR”, continutul acestui site apartine Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu autorizeaza copierea documentelor si materialelor publicate pe acest site sau folosirea lor in alte scopuri decat cele expres mentionate. Este interzisa reproducerea, incorporarea, sau transmiterea, partiala sau totala a continutului, sub orice forma (tiparit, electronic sau in orice alt format) fara un acord scris din partea Data Center Solutions S.R.L.

Fie ca este specificat sau nu, marcile inregistrate, marcile de servicii sau logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea proprietarilor lor, in drept. Data Center Solutions nu pretinde proprietatea sau afilierea cu marcile inregistrate ale unei terte parti in cazul in care acestea apar pe site.

Cursuri, Studii de caz, Articole, Informari, Comunicate de presa, altele

Data Center Solutions publica pe Platforma FormareFarma.ro anumite materiale disponibile pe acest site ca urmare a acordurilor de parteneriat cu divese entitati (societati, autori, etc). Aceste materiale vor contine notificari de drepturi de autor specifice materialului respectiv. Nicio notificare de acest fel nu va putea fi folosita pentru a conferi in mod direct sau indirect drepturi de orice fel asupra materialelor respective.

Platforma FormareFarma.ro acorda profesionistilor in sanatate accces la continut de tip Curs online sau Program EMDC  publicat pe Platforma FormareFarma.ro (care sunt sau nu creditate EMC).

Accesul la curs sau program EMCD si examenul aferent NU este transferabil! Este interzis accesul la curs, program EMCD sau examen in numele altui utilizator

Este obligatorie parcurgerea integrala a cursului sau programului EMCD inaintea inceperii examinarii online.

Este interzisa copierea, stocarea, comunicarea sub orice forma a examenului.

Accesul la examen este asigurat in conditiile stabilite de Colegiul Medical de profil (de exemplu: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor, Ordinul Moaselor si Asistentelor, etc)

În cazul în care Data Center Solutions primește o notificare cu privire la existența unor utilizari care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile, își rezervă dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

Orice acces la continutul destinat Profesionistilor in Domeniul Sanatatii care incalca Termenii si conditiile va fi raportat catre organizatorul cursului si Colegiului medical de profil.

Daca vor exista suspiciuni de fraudare a examenelor, utilizatorii vor fi solicitati sa se prezinte pentru re-examinare la sediul Organizatorului de curs.

Nici o garantie

Acest site este controlat si operat de Data Center Solutions. Data Center Solution nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului materialelor in site.

Materialele de pe acest site sunt proprietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE IN STAREA LOR CURENTA, FARA GARANTII DE NICI UN FEL EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE, GARANTII ASUPRA CALITATII DE PROPRIETAR AL MATERIALELOR POSTATE, CONTINUTULUI MEDICAL, ADECVARII LA UN SCOP SPECIFIC. IN MOD EXPRES MATERIALELE DIN SITE NU CONFERA INFORMATII PENTRU MEDICATIE SAU AUTOMEDICATIE, PENTRU DIAGNOZA SAU AUTODIAGNOZA.

Data Center Solutions nu ofera garantii asupra acuratetii, completitudinii informatiilor, texte sau grafice, link-urilor sau altor elemente continute in acestea.

Acest website a fost creat pentru furnizarea de informatii stiintiifice si de educatie medicala pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

Folosirea Platformei FormareFarma.ro se face pe riscul utilizatorului. Data Center Solutions nu va fi responsabil pentru nicio paguba directa sau indirecta, rezultata din culpa sau cu intentie, inclusiv, dar fara a se limita la greseli de diagnostic, de medicatie, pagube materiale, pagube morale, pierderi material, de reputatie, de imagine sau alte forme de pagube care ar putea rezulta din informatiile de pe acest site.

Informatiile de pe acest site pot fi modificate in timp fara notificare prealabila si nu reprezinta o promisiune din partea Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu isi asuma responsibilitatea pentru infectarea cu virusi ca urmare a accesarii materialelor audio, video sau text de pe acest site.

Link-uri externe/ Conexiuni hipertext

Acest site contine legaturi catre alte site-uri, care sunt in afara controlului Data Center Solutions, care consideram ca sunt relevante in contextul respectiv. Daca accesati aceste site-uri, parasiti site-ul Data Center Solutions si veti naviga sub alti termeni de utilizare, asa cum sunt definiti acestia in site-urile respective. Data Center Solutions nu este responsabila pentru politica de confidentialitate sau termenii de utilizare ale acestor site-uri.

Finantarea

Exista continut (cum ar fi cursuri, studii de caz, sectiuni, comunicari, altele) publicat pe Platforma FormareFarma.ro realizat cu sprijin financiar din partea altor firme sau societati. In acest caz, Firma sau Societatea care a sprijinit financiar crearea unui anumit continut este mentionata in raport cu acel continut.

Cursurile disponibile pe aceasta platforma sunt proprietatea SNMF si sunt accesibile din Platforma FormareFarma.ro in cadrul proiectului desfasurat sub egida SNMF ca urmare a parteneriatului cu Data Center Solutions. Pentru realizarea cursurilor, SNMF a obtinut sponsorizari dupa cum este specificat in pagina fiecarui curs.

Continutul cursurillor NU este influentat de sponsorizare. Acesta este realizat de autori – profesionisti in Sanatate.

Comunicarea cu medicii de familie prin newslettere, retele de socializare, etc poate fi sponsorizata de catre sponsori mentionati in cadrul acelei comunicari sau in sectiunea “Despre Noi” Platforma FormareFarma.ro.

Reclama si publicitatea

Site-ul poate afisa reclame Google si linkuri ale caror continut nu poate fi controlat de catre echipa FormareFarma.ro

In cadrul site-ului vor putea fi postate urmatoarele tipuri de reclama:

Articolele sponsorizate vor fi marcate clar cu sigla sponsorului si textul “Articol sponsorizat de”

Date personale / Privacy policy

 Formular

FORMULAR DE INFORMARE SI CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Data Center Solutions respecta dreptul Dumneavoastră la protecţia datelor cu caracter personal si considera ca deţinerea si prelucrarea acestor date trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale (Legea 677/2001[1]).

Prin urmare, in cele ce urmează, dorim sa va solicitam consimţământul pentru prelucrarea de către Societate a categoriilor de date personale mai jos menţionate precum si sa va informam cu privire la modul in care vom utiliza aceste date si drepturile pe care Dumneavoastră le deţineţi in conformitate cu legea.

Categorii de date personale privitoare la Dumneavoastră prelucrate:

Informatii furnizate de Dumneavoastra

Creare de cont. In scopul menţionat mai sus, sunteţi rugat sa completaţi câmpurile prevăzute in aceasta aplicaţie cu următoarele date: nume si prenume, adresa, CNP, e-mail, telefon mobil, profesie, loc de munca si adresa acestuia inclusiv telefon, specialitatea, grad profesional, cod de parafa, Cod Unic de Identificare Medic.

Continut furnizat de utilizatori. Functionalitatile Platforma FormareFarma.ro permit publicarea de comentarii. Daca alegeti sa publicati comentariile Dumneavostra pe Platforma FormareFarma.ro va supuneti urmatoarelor reguli de utilizare:

Comunicare directa: Daca ne contactati direct prin mijloace electronice, vom dobandi informatii aditionale cum ar fi nume, adresa de email, telefon, continutul comunicarii, atasamente sau alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

Adrese de email. In diferite locuri in site sunt formulare de contact care solicita introducerea unei adrese de email. Colectarea acestei adrese de email pentru utilizatorii neinregistrati este folosita pentru contact ulterior pe problemele pentru care am fost solicitati sau in alte scopuri.

Informatii colectate despre Dumneavoastra ca urmare utilizarii Platforma FormareFarma.ro

Log-uri, Cookies, tehnologii de trasabilitate. Data Center Solutions retine informatii de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. De asemeni sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri.  In special, dezvoltam intern capabilitati de trasabilitate automata pentru prevenirea fraudarii examenelor

Folosirea adreselor IP:  O adresă IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat în mod automat computerului dvs atunci când vă logaţi la furnizorul dvs de internet sau prin reţeaua locală a organizaţiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifică în mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care vă este alocată în timpul sesiunii dvs online.

Data Center Solutions sau alte terţe părţi care acţionează în numele său poate colecta adresele de IP în scopul administrării sistemelor şi pentru a audita utilizarea site-ului său. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci când considerăm necesar să instituim complianţa cu termenii de utilizare ai site-ul sau să ne protejăm serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Cookies. Data Center Solutions poate plasa un “cookie” în browserul computerului dvs. Acestea sunt fişiere mici în format text care ne furnizează informaţii despre frecvenţa cu care un utilizator accesează site-ul nostru şi modul în care îl utilizează. Acestea nu conţin informaţii care să conducă la identificarea unei persoane, dar, în cazul în care ne transmiteţi astfel de informaţii, de exemplu înregistrându-vă pe site-ul nostru, este posibil ca acestea să se coreleze cu informaţiile stocate în cookie.

Calendar – aplicatia Formaremedicala foloseste calendarul sistemului pentru a inregistra evenimentele selectate de utilizator.

Informatii pe care le primim de la alte Parti

Parteneri: Putem, de asemenea, primi informatii publice despre dvs de la partenerii nostrii si sa le combinam cu informatiile pe care le avem despre dvs.

Informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane

Data Center Solutions colectează de asemenea informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane în format cumulativ pentru a înregistra date cum ar fi numărul total de vizitatori de pe fiecare pagină a website-ului nostru şi numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informaţii, care rămân în format cumulativ, pentru a înţelege maniera în care vizitatorii utilizează site-urile noastre pentru a le putea aduce îmbunătăţiri. Putem dezvălui aceste informaţii altor terti. ÎN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVĂLUITE INFORMAŢII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.

In ce scop folosim informatiile dumneavoastra

Destinatarii datelor personale privitoare la Dumneavoastră:

Informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi putea fi transferate catre:

In acest sens, Data Center Solutions SRL se obliga sa asigure constant un nivel corespunzător de protecţie a datelor cu caracter personal, respectând prevederile legale precum si masurile de securitate aplicabile.

Securitatea datelor personale privitoare la dumneavoastră:

Data Center Solutions SRL va asigura masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor furnizate de Dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării sau dezvăluirii, precum si împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegala, in conformitate cu prevederile Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002.

Drepturi de care beneficiaţi conform Legii nr. 677/2001:

  1. Daca doriti sa accesati, corectati, actualiza sau emite o cerere de stergere a informatiilor personale puteti sa ne trimiteti un email in acest sens catre privacy@formarefarma.ro
  2. dreptul de acces la date (de a obţine de la Data Center Solutions la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dumneavoastră sunt sau nu prelucrate),
  3. dreptul de intervenţie asupra datelor (de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor dumneavoastră  incomplete sau inexacte),
  4. dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi în asemenea scop, în conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată,
  5. dreptul de a vă adresa justiţiei daca apreciaţi ca drepturile Dumneavoastră nu sunt respectate, etc.
  6. dreptul de a fi informat, în scris, prin intermediul documentelor prin care datele personale sunt colectate şi prin afişarea unei note informative pe pagina de web a operatorului cu privire la toate informaţiile prevăzute de art. 12 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată,
  7. dreptul de a nu fi obiectul unei decizii individuale.
  8. Dreptul de a renunta oricand la comunicarile de tip marketing. Puteti sa va exercita acest drept prin click pe linkul “unsubscribe” sau “opt-out” pe care il puteti gasi in emailurile de marketing. Pentru a renunta la alte forme de marketing puteti sa ne contactati la privacy@formarefarma.ro
  9. De asemenea, puteti sa va retrageti oricand acordul privind dreptul de prelucrare a datelor personale. Retragerea acordului nu afecteaza drepturile privind prelucarea datelor personale inainte de retragere.

IMPORTANT: In cazul in care va exercitati dreptul de a va opune ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi în asemenea scop, în conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată NU vom putea asigura accesul dumneavoastra la anumite sectiuni ale site-ului.

Pentru exercitarea oricăruia din drepturile Dumneavoastră mai sus indicate, puteti sa va adresaţi si cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Data Center Solutions SRL din Bucuresti, str. Elena Caragiani nr. 12-14 bloc 3I, Scara A, etaj 2, ap. 6.

[1] Legea 677/2001 se refera la protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Data ultimei actualizari 18 septembrie 2018

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!