Curs online EFC

Imunitatea organismului – rolurile biofactorilor

Prof. Univ. Gabriel Saramet

Organizator: FormareFarma

sustinut de:
sponsor


Cursul „Imunitatea organismului – rolurile biofactorilor” este un program disponibil on-line, creditat cu 8 puncte EFC, al cărui obiectiv este să puna la dispoziția farmaciștilor informații actualizate despre rolurile biofactorilor (vitamina D, vitamina C, zinc) în imunitatea organismului, în special în bolile de etiologie infecțioasă.

Biofactorii sunt substanțe esențiale organismului pentru buna sa funcționare. Printre aceștia se numără vitaminele, mineralele și oligoelementele. Pandemia recentă COVID-19 a pus în evidență importanta unei funcționări normale a sistemului imun pentru profilaxia infecțiilor respiratorii, în special cu SARS-CoV-2. Biofactorii esențiali, precum vitamina C, vitamina D și zincul, au fost utilizați pe scară largă în prevenția și tratamentul COVID-19 în ultimii doi ani. În plus, acest curs pune la dispoziția farmaciștilor informații actualizate din cele mai recente studii în care este prezentată relația dintre acești biofactori esențiali și COVID-19. Spre exemplu, studii foarte recente au dovedit că deficitul de vitamina D la pacienții cu COVID-19 a crescut de 4 ori rata mortalității acestora.

Pretul cursului este 50 lei si se poate achita online prin card bancar. Dupa plata online, inscrierea la curs si accesul se proceseaza imediat si puteti parcurge cursul online oricand.